KVÍZ PRO OPRAVDOVÉ FAJNŠMEKRY: Jak dobře znáte seriál Comeback? Zvládnou ho jen ti nejlepší!

Comeback - Ozzák

Seriál Comeback si za dobu vysílání vybudoval velkou fanouškovskou základnu. Patříte mezi stálé diváky oblíběného sitcomu i vy? Otestujte své znalosti!

1. Kdo hrál syna Marka Vašuta v díle s názvem Bejk?

a) Vítek Koudelka
b) Jan Maršál
c) Marek Adamczyk

2. V díle s názvem Lexa a porno zajímala na kazetě Ozzáka jedna věc týkající se lechtivého filmu...

a) Jestli se jim podaří opravit televizi
b) Jak žena zaplatí opraváři praček, když nemá peníze
d) Co schovává pošťák v balíčku

Comeback - Ozzák - 7
Comeback - Ozzák

3. Na kolikáté straně byl Tomáš Paci po celodenním čtení Kafky?

a) Na první
b) Na páté
c) Na třicáté

4. Co podle Ozzáka znamená zkratka RUM?

a) rychlá univerzální medicína
b) rohy utonulého mamuta
c) rýpavá ukňouraná manželka

5. Co dostal Ozzák k Vánocům?

a) parní saunu
b) naučnou knihu
c) CD Britney Spears

Comeback - Kristýna Leichtová
Comeback, ženy

6. Jak se jmenují děti Simony?

a) Míša a Kačka
b) Saša a Saša
c) Lukáš a Marcela

7. Ve kterém roce byl uveden první díl seriálu?

a) 2011
b) 2008
c) 2009

8. Jak se skutečně jmenuje Ozzák?

a) Josef
b) František
c) Kamil

Comeback, ženy - 5
Comeback, ženy

9. Jaké vydání Babičky četla v jednom z dílů Iva?

a) Upravené vydání Babičky podle indexu života
b) Komiksovou verzi Babičky, ve které je babička bachařka
c) Verzi v Braillově písmu

10. Proč se v jednom z dílů musela pořídit mříž do sklepa?

a) Aby nikdo nemohl ukrást poklad, který je tam zakopaný
b) Aby neutekly slepice, které tam chová paní správcová
c) Aby bylo chuligánům zamezeno natírat schody klouzkem

 

Uspěli jste? Podívejte se na správné odpovědi!

 

správné odpovědi: 1. b), 2. a), 3. b), 4. a), 5. a), 6. b), 7. b), 8. b, 9. a), 10. c)

 

PJ